Monday, March 24, 2008

Zlatan bangar

Zlatan skiter i det svenska landslaget och väljer att vila upp sitt knä. Säkerhetsskäl säger Lagerbäck, jag säger divafasoner och trams. Zlatan har länge varit en helig ko, särskilt för oss MFF-supporters, men den senaste tiden har han inte visat särskilt mycket. Ärligt talat så har Inter haft en hel del tur och Zlatan har mest gjort mål på straffar som Inter fått lite väl billigt emellanåt. Men vi måste kritisera Zlatan, han har som sagt varit riktigt dålig den senaste tiden och att hoppa över en landskamp visar bara var han lägger sin energi just nu, han skiter helt enkelt i landslaget, för honom är det Inter och Scudetton som gäller. Hade varit intressant att se om Lars-Roland vågar peta Zlatan framöver, tror Zlatan skulle må bra av att inte ta allt för givet...

Barca vann igår och äckel-Real förlorade, nu är det bara 4 poäng som skiljer. MUMMA!!!!

Tycker Billy Ohlsson är ett skämt som expertkommentater...

Rödhökarna kämpade ner Mora, det kanske blir Elitserien ändå...

MFF genrepar i denna stund mot Häcken på Malmö Stadion, 1-1 för tillfället och det är Skoog som har gjort målet. Framåt Malmö!!!

Drömelvan är i gång, jag har komponerat ihop ett lag, men väntar lite till att spika laget. Gäller att hitta guldkornen och det kan man göra genom att läsa alla Allsvenska lags hemsidor, ett litet detektivarbete, men jag gillar det.

Moss så länge!

No comments: