Wednesday, June 21, 2006

Haha, Svennis!

Som väntat blev det oavgjort mellan Sverig och England, Svennis fick än en gång en liten knäpp på näsan. Jag riktigt såg hur nöjd han var när Gerrard gjorde 2-1 på nick då Alexandersson var och delade ut Göteborgsposten på pressläktaren. Svennis ville så gärna vinna mot Sverige, men det är bara inse Svennis att det är inget du kan sätta upp på ditt CV. Själva matchen var riktigt bra, den första halvleken var England det klart bästa laget och Sverige hade svårt att få långa anfall, vi hade otroligt svårt att hålla i bollen och blev ofta stressade av engelsmännen. 1-0 i halvlek var rättvist.

Den andra halvleken var något av det bästa jag sett Sverige göra på mycket mycket länge och visst skulle vi haft en straff när Henke nickade mot mål efter en av många hyperfarliga hörnor. Domaren fegade och valde att fria och det kostade oss Ecuador i åttondelen. Nu blir det Tyskland på lördag istället och det kommer bli en otroligt svår match, men vi har definitivt chansen. Jag hoppas på en midsommarrepris från USA -94 då vi slog Ryssland med 3-1 och Hegerfors skriker efter Dahlins 3-1 "Och nu firar vi midsommar i Pointac Silver dome"!

GO SWEDEN, eller som man säger i Tyskland: ACHTUNG DEUTSCHLAND!!!

MFF vinner mot Ängelholm och den nya mittbacksbrassen fortsätter att imponera. B-laget spelar 1-1 mot Landskrona där Sandqvist och Labinot imponerar.