Sunday, February 19, 2006

Matchanalys Barca Real Betis

En säker 5-1 seger mot Barca och den negativa trenden är nu bruten. Matchen var riktigt underhållande och innehöll många målchanser. Som Barca-fan kan jag väl medge att två av målen får man sätta upp på turkonton, då den stackars Betis-försvararen Melli gjorde två självmål och båda gångerna var det Ronaldinho som låg bakom, dessutom gjorde Ronaldinho ännu ett mål där målvakten gjorde en tavla på en frispark. Annars gjorde Henke ett mål och Henkes ersättare Messi gjorde det sista målet.

Puyol imponerade som vanligt, däremot fattar jag inte varför den där jäkla Oleguer ständigt får chansen från start. Puyol får ständigt sopa upp efter honom och under matchen fanns det flera tillfällen där Betis-spelarna rann igenom och det var just Oleguers fel. Jag kräver att han blir bänkad eller såld! Ronaldinho var på spelhumör (tillbaks efter två matchers avstängning), och Etoó och Ronaldinho hittar nog varandra även i sömnen.

Nu är det nya tag på onsdag då det gäller Stamford bridge och Chelsea, otroligt spännande och jag ser verkligen framemot matchen.

No comments: