Wednesday, August 02, 2006

Tre viktiga poäng

Det blev vinst mot Öster med 2-0, jag var själv inte på plats som en liten lagom protest för den senaste förlusten, prioriterade fotbollsträning istället. Nu gäller det Elfsborg i ett dubbelmöte, Elfsborg som verkar mista Anders Svensson till Panathinaikos.

Lolo till Hammarby, hans kommentar var att laget har en bra fan-skara och det gillar tydligen han. Det verkar som han hellre spelar för fansen än för laget, det visade han ju i MFF när han svek oss...

Asper till Viking och Jon Jönsson gjorde mål för Elfsborg. Varför går det inte att lyckas i MFF? Äntligen har vi fått sälja Bech och dessutom gjort 1 miljon i vinst, är det redan jul?

5 comments:

Red... said...

Ola, min kära vän!

Tycker nog att det är väl mycket MFF och lite för lite Barca...;) Visserligen är inte säsongen igång i Spanien men silly season är ju intressantare än Allsvenskan. IFK förlorade mot Derry(?) och ditt MFF tappar 3-0 mot Gefle. Va fan är det som händer i svensk fotboll???

///Tommie

Red... said...

"I övrigt kan sägas att Daniel Andersson snart spelat till sig en plats i VM-startelvan som mittback"

Ovan text var inlagt av en Johan som kommentar i din blogg någonstans. Om det är så jävla illa att det är Johan Linander som skrivit ovan så börjar jag bli allvarligt oroad för hans mentala tillstånd. Daniel Andersson?? Ordinarie?? Som något alls???Tssssss, enda anledningen till att Sidled blir uttagen i landslaget stavas LARS LAGERBÄCK. Sidled är exakt den typ av spelare som Lasse gillar. Örk... Han kan hålla till i MFF där man slipper se honom och så låter vi någon annan ta den platsen i landslaget va...;)

Ola said...

Håller med om att det är lite för lite Barca just nu på bloggen... De träningsspelade i Århus förra fredagen och jag var på väg dit men tyvärr bangade alla... Såg laguppställning vilket inte var så imponerande och 3-0 mot ett danskt division 1-lag är kanske inte heller så imponerande. Jag tycker Barca har värvat grymt bra, Zambrotta är en av de bästa ytterbackarna i världen och Thuram visade i VM att gammal är äldst. Lägg där till islänningen som ett kmplement till R.E.M-killarna så kan det bli riktigt bra!!!

När det gäller Johans inlägg så visar det ännu en gång hur fel och okunnig Johan är, givetvis skulle inte Daniel Andersson vara ordinarie mittback utan ordinarie innermittfältare...

Red... said...

Håller med, Barca har gjort bra värvningar. Framför allt Zambrotta.

Vad gäller din fåniga kommentar om sidled så väljer jag att ignorera den och samtidigt konstatera att MFF inte kommer att räcka till i år heller. 2-4 mot Elfsborg (som i och för sig är ett bra lag) är ju inget som talar för ett himmelsblått SM-guld...;)

Ola said...

Zambrotta är grym. Håller med om att MFF inte riktigt håller måttet, men däremot så spelar IFK Göteborg lika jävla tråkig fotboll som vanligt. Daniel Andersson är en landslagsspelare, men inte ordinarie. Det krävs att man tittar på honom under en lång tid för att kunna förstå hans storhet. Ungefär lika lång tid, till skillnad från mig, som det tog för dig att inse att Zidane var en världsspelare...

Materazzi, ÄT GRUS!!!