Thursday, October 25, 2007

Jepp, jag har vaknat...

Såg Barca med ett öga i tisdags, det räckte för att se när min älskade Puyol tunnlade ett träben i Rangers straffområde. Världens bästa back strikes back!!!

Funderar över mitt frikort, ni som inte vet vad det är, låt bli att fråga...

Har köpt football manager -08, har tagit över MFF och vem värvade jag först, just det OREMO. Han levererade direkt men skadade sig sen och är borta 3 månader. Min våta dröm är Oremo i den himmelsblåa tröjan nästa år, MUMMA!!!

Karaktär är ordet för alla MFF nästa år, så därför bör vi sälja Junior, Yksel, Gabriel, Johan Andersson, Babis och Harbuzi. BASTA!!!

Förlorade förresten seriepremiären mot Djurgården med 3-0, hade spelet men har inga bra avslutare. Har också köpt Patrik Hanige och Dusan Djuric (sorry)...

2 comments:

Red... said...

Jag gillar att du är så jävla kritisk mot dom himmelsblå soporna. Inte nog med att du har rätt, det är nice att läsa det också...Ses nästa helg, ha med dig gott om flis, ska ska skinna dig...;)

Anonymous said...

Något måste ju hända i föreningen, som det är nu så är det en klubb för inbördes beundran, gillar inte det... Jag tar med mig gott om flis, var ska vi vara och vilka kommer? Spelar texas holdem?